Praktische tips en links

Lens Spaanse Huis is ook te vinden via www.particulierevakantiewoning.nl

Hieronder vindt u handige tips voor wanneer u Lens Spaanse Huis wilt bezoeken.

Hoe bereik ik Lens Spaanse Huis

Met het vliegtuig
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Malaga (Aeno Aeropuertos). Er kan o.a. gevlogen worden vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Eelde, Bremen en Düsseldorf. Voor prijsvergelijkingen kunt u bijvoorbeeld kijken op:
www.skyscanner.nl
www.cheaptickets.nl
www.worldticketcenter.nl

Andere sites om naar tickets te zoeken zijn:
www.ryanair.com
www.vueling.com
www.klm.com

Voor lang parkeren op de meest gangbare vliegvelden richting Malaga (o.a. Eindhoven, Schiphol en Weeze), verwijzen wij u graag naar www.parkos.nl

Met de auto
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met de auto naar Benamargosa te rijden. Vanaf Utrecht is het 2275 km. Deze reis voert u langs een aantal wereldsteden (Parijs, Madrid), verborgen schoonheden en natuurgebieden. Houd er wel rekening mee dat deze optie al snel duurder is dan het reizen per vliegtuig; alleen de tol is al ongeveer €90,- enkele reis.

Vervoer in Spanje
Wanneer u vliegt naar Spanje kunt u het beste een auto huren. Zowel het huis als de vele bezienswaardigheden zijn met de auto het best bereikbaar. Openbaar vervoer is in de grotere steden uiteraard aanwezig, maar voor het bezoeken van de mooie dorpen en kustplaatsen werkt het toch als een beperking.

www.sunnycars.nl is een autoverhuursite waar wij zelf graag gebruik van maken. De prijzen die u hier treft zijn inclusief goede schadeverzekering en verzekering voor een extra bestuurder. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt.

www.autoverhuurmalaga.nl een vergelijkingsite waarop onder andere bekende merken als Hertz, Alamo, Avis en Europcar vergeleken worden.

www.goldcar.es is een van de vele andere aanbieders. Spaanse aanbieder met een site in het Nederlands.

Overige tips

In Lens Spaanse huis vindt u allerhande toeristische en praktische informatie. Er is een wegenkaart en er zijn twee reisgidsen.

Wanneer u naar het Alhambra in Granada wilt gaan is het aan te raden vooraf tickets te kopen. Dit kan onder andere via deze site